Collagen for hund er trolig markedets mest komplette kosttilskudd for hund.

03.02.2020

Produktet er utviklet i tett samarbeid med veterinærer, og inneholder bl.a. collagen type 2, norsk laksolje, curkumin, probiotiske melkesyrebakterier, forsolipider fra silderogn og vitamin E.

 

Collagen for Hund er et avansert kosttilskudd til hunder i kapselform. Resepten er spesielt utviklet for å ivareta hundens helse gjennom alle livsfaser, og er en unik sammensetning av udenaturert collagen, naturlig lakseolje, gurkemeieekstrakt, melkesyrebakterier, silderogn og vitamin E. I tillegg har vi tilsatt en duftkomponent som sørger for at hunden din virkelig elsker Collagen for Hund.

 

Collagen for Hund virker inn på hele hundens generelle helse. Det er dokumentert at ingrediensene i Collagen for Hund hjelper mot plager i ledd og muskler, er gunstig for hjerte- og karlidelser og forebygger og styrker immunforsvaret. En frisk hund er en lykkelig hund. Og en hund i god form har alltid de beste forutsetningene for å glede seg over livets utfordringer!

 

Hva gjør virkestoffet collagen for min hund?

Svært mange hunder lider av leddproblemer uten at eierne er klar over det. Collagen for Hund inneholder naturlig collagen som er kroppens byggestein, og helt nødvendig for dannelsen av hud, muskler, bein og brusk. Etter hvert som tiden går vil kroppen streve med å danne nok collagen til å vedlikeholde og reparere ledd, brusk og muskler, og det oppstår en nedbrytningsprosess som kan føre til smerter og svekket livskvalitet for hunden. Denne utviklingen kan vi snu ved å gi hunden collagen. Forskning viser at collagen har svært god effekt på leddproblemer, og at daglig inntak gir betydelig smertereduksjon, større bevegelighet og forebygger nedbryting av brusk. Collagen for Hund er utviklet i samarbeid med veterinærer og helt trygt å bruke. Vanligvis vil du kunne se en klar forbedring etter 3 - 4 uker.

 

Daglig tilskudd kan gi din hund:

  • Sterkere og smertefrie ledd
  • Synlig mykere og blankere pels
  • Bedre fordøyelse
  • Redusert kløe og mindre røyting
  • Bedre syn, blodsirkulasjon og energi