GPG PetCare

Vi vet at det er mange dyr der ute som lider hver eneste dag. Det er ikke alltid like lett for eierne å vite hvordan et dyr har det, og hva som eventuelt skal til for å forbedre dyrets livskvalitet.

Med dette som utgangspunkt utvikler vi og tilbyr helsekostprodukter spesialtilpasset til dyr og med fokus på deres velvære og helse - alt i tett samarbeid med veterinærer.

collagenhund-produktside

Collagen for hund

er trolig markedets mest komplette kosttilskudd for hund.

Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Det er aldri noen bindingstid eller kjøpsforpliktelse knyttet til abonnementet, og vi ønsker at det skal være enkelt å være kunde hos oss!

Collagen for hest

Collagen for hest

kan gi store besparelser samt økt prestasjonsevne.

Ride-, trav- og sprangridningshester og spesielt hester i konkurransesammenheng har ofte utfordringer med sine ledd og muskler og betydelige ressurser benyttes årlig for å bekjempe problemet. Collagen for hest kan gi store besparelser samt økt prestasjonsevne. Produktet inneholder nødvendige næringsstoffer hesten trenger i tillegg til hovedingrediensen «collagen» – serveres sammen med annet fôr i pulverform.